• Subscribe

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht

   Maak de rekensom

  • Login

  Werkwijze

  Samen zorgen voor een memorabel afscheid.

  Het overlijden van een dierbare is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven van een mens. Sterven en afscheid nemen brengt veel verdriet, onzekerheden en emoties met zich mee.

  Juist in deze periode moet veel georganiseerd en geregeld worden.

  Met grote toewijding en met ruimte voor wat er is, ondersteun ik u graag bij het geven van invulling aan de uitvaart en het afscheid. Er zijn vele bijzondere mogelijkheden waar ik u wegwijs in kan maken en ik zal zorgdragen dat het afscheid tot in alle details, conform uw wensen geregeld is.

  Ik beschik over een sterk netwerk van partners binnen de regio. Dit maakt het voor mij mogelijk om samen met u de best passende uitvaart te realiseren voor uw dierbare. Ik werk samen met zowel de grotere bedrijven als de kleinere vakspecialisten en kan hierdoor praktisch aan al uw wensen op het vlak van uitvaarten, zowel begrafenis als crematie, tegemoet komen.

  Een afscheid dat bij u past en bij uw dierbare is erg waardevol. Het helpt om een begin te maken met het verwerken en weer verder te kunnen gaan met leven. Het is voor mij een eer om u daarbij te mogen helpen.

  Mocht u op voorhand vragen hebben of informatie wensen over de verschillende mogelijkheden dan kan dat natuurlijk ook.

  Steeds meer mensen willen hun wensen van tevoren vastleggen en ik kan u daarbij helpen als u dat wenst. Op de pagina met downloads vindt u ons “Wensenboekje”. Dit kunt u downloaden en zelf invullen maar we kunnen het ook samen doen. Zorg ervoor dat uw naasten weten dat u dit boekje heeft ingevuld en waar u het boekje bewaart.
  Wilt u hier meer informatie over dan verneem ik dat graag.