Skip to content

De Uitvaart

Samen zorgen voor een memorabel afscheid

Juist in deze periode moet veel georganiseerd en geregeld worden

Ik kom uit een familie waar het verzorgen van uitvaarten als een rode draad door onze familiegeschiedenis loopt. We zijn ermee opgegroeid en onze jarenlange ervaring maakt dat wij over ruime kennis en een groot netwerk beschikken waarmee wij u kunnen helpen om tot een kenmerkende én goed verzorgde uitvaart te komen.

Onze kleinschaligheid maakt dat u één vast aanspreekpunt heeft voor alle aspecten van de uitvaart en de periode daarna. Samen met u geef ik vorm aan de uitvaart zoals u die wenst en ik draag zorg voor alle zaken die komen kijken bij de organisatie van de uitvaart en de periode daarna zoals wij dat gezamenlijk afspreken.

In de loop der de jaren heb ik goede mensen om mij heen mogen verzamelen met wie ik nauw samenwerk en die vanuit een zelfde benadering uitvaarten begeleiden. Deze zeer ervaren uitvaartbegeleidsters werken voor mij als ik niet beschikbaar ben of als het druk is. Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat elke familie de volledige aandacht krijgt en wij met zorg de uitvaart kunnen regelen.