• Subscribe

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht

   Maak de rekensom

  • Login

  Nazorg en nalatenschap afwikkeling

  Afwikkeling van het nalatenschap

  Onze dienstverlening reikt verder dan de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na het overlijden.  Wij werken samen met het NabestaandenLoket, om u hierin praktisch en informatief te ondersteunen.

  U krijgt van ons een account, welke een overzicht geeft van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene en uw situatie als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor uw situatie relevant is.

  In de door u te nemen acties wordt u voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts.

  Nog geen account? Klik hier om hem aan te vragen

  Wilt u inloggen op uw persoonlijke omgeving dan kan dat hier

   

   

  Vos Uitvaart werkt voor nazorg tevens samen met het Landelijk Steunpunt Verlies

  Deze organisatie heeft als missie: “mensen gelegenheid geven om op eigenwijze hun verlies te dragen en in hun leven te integreren. Dat doen zij door laagdrempelige informatie en steun voor verliesdragers aan te bieden die geconfronteerd worden met verlies van een dierbare, gezondheid, relatie en werk”

  Indien u geen gebruik maakt van het nabestaandenloket, dan ontvangt u het boekje “Wat te regelen na een overlijden” ontvangen, hierin zit ook een brief met uw persoonlijke inlogcode. Hiermee kunt u via onderstaande afbeelding inloggen op uw persoonlijke omgeving van het LSV.logolsv