Skip to content

Nazorg

Nazorg en nalatenschap afwikkeling

Afwikkeling van het nalatenschap

Onze dienstverlening reikt verder dan de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na het overlijden. Wij werken samen met het NabestaandenLoket, om u hierin praktisch en informatief te ondersteunen.

U krijgt van ons een account, welke een overzicht geeft van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene en uw situatie als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor uw situatie relevant is.

In de door u te nemen acties wordt u voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts.

Voor alles na de uitvaart

Nabestaanden Loket

Het goed afwikkelen van een nalatenschap is lastig, maar essentieel. NabestaandenLoket is samen met de uitvaartsector ontwikkeld om daar bij te ondersteunen.
Een persoonlijk account, chat en telefonische helpdesk zorgen ervoor dat de juiste zaken op het juiste moment geregeld worden. Hierbij staan betrouwbaarheid en gebruikersgemak voorop. NabestaandenLoket geeft naast duidelijke informatie, ook tips en herinneringen over de afwikkeling van een overlijden aan nabestaanden.Account aanvragenLogin op account

Samenwerking

Landelijk Steunpunt Verlies

Deze organisatie heeft als missie: “mensen gelegenheid geven om op eigenwijze hun verlies te dragen en in hun leven te integreren. Dat doen zij door laagdrempelige informatie en steun voor verliesdragers aan te bieden die geconfronteerd worden met verlies van een dierbare, gezondheid, relatie en werk”. Indien u geen gebruik maakt van het nabestaandenloket, dan ontvangt u het boekje “Wat te regelen na een overlijden” ontvangen, hierin zit ook een brief met uw persoonlijke inlogcode. Hiermee kunt u via onderstaande button inloggen op uw persoonlijke omgeving van het LSV.

Naar de website