Skip to content

Over ons

Een klein familiebedrijf met jarenlange ervaring

Ons team

vos-uitvaart-blaricum-valance-vos

Valance Vos

Begrafenisondernemer

Uitvaartbegeleider en daarnaast een enorme reisliefhebber.
Met aandacht en liefdevol organiseren van uitvaarten is waar zij voor staat. Voorheen was zij IT projectleider en consultant en in 2014 heeft zij het bedrijf overgenomen.

vos-uitvaart-medewerker-marinta-rutten

Marinta Rutten

Uitvaartbegeleider en ritueelbegeleider
*freelance*

Als uitvaartbegeleider en ritueelbegeleider begeleidt zij families die met een verlies te maken hebben met persoonlijke zorg, aandacht en creativiteit.

“Je kunt niet voorkomen dat vogels van verdriet overvliegen,
maar wel dat ze nesten bouwen in je haar.”

~Chinees gezegde~

maryse-smelt

Maryse Smelt

Uitvaartleider

Met aandacht, warmte en respect organiseert ze uitvaarten. Door te luisteren naar de naasten; naar wat er gezegd wordt of juist niet wordt gezegd. Om met elkaar te komen tot een liefdevol en waardig afscheid van de dierbare overledene. Eerder was Maryse werkzaam als interim-marketeer voor diverse bedrijven.

Wij zijn een klein bedrijf met sterke samenwerkingsverbanden in de regio

Ik kom uit een familie waar het verzorgen van uitvaarten als een rode draad door onze familiegeschiedenis loopt. We zijn ermee opgegroeid en onze jarenlange ervaring maakt dat wij over ruime kennis en een groot netwerk beschikken, waarmee wij u kunnen helpen tot een kenmerkende én goed verzorgde uitvaart te komen.

Onze kleinschaligheid maakt dat u één vast aanspreekpunt heeft voor alle aspecten van de uitvaart en de periode daarna. Samen met u geef ik vorm aan de uitvaart zoals u die wenst en draag zorg voor alle zaken die komen kijken bij de organisatie van de uitvaart en de periode daarna zoals wij dat gezamenlijk afspreken.
In de loop der de jaren heb ik goede mensen om mij heen mogen verzamelen met wie ik nauw samenwerk en die vanuit een zelfde benadering uitvaarten begeleiden. Deze zeer ervaren uitvaartbegeleidsters vertegenwoordigen Vos Uitvaart als ik niet beschikbaar ben of als het druk is. Op deze manier borgen wij dat elke familie de volledige aandacht krijgt en wij met zorg de uitvaart kunnen regelen.

Geschiedenis

henny-vos

Henny
“de koster” Vos

Koster van de R.K. St. Vituskerk en uitvaartondernemer

Hij was tot 2018 koster van de St. Vituskerk en uitvaartondernemer, nu geniet hij van zijn pensioen. Daarnaast betrokken bij verschillende activiteiten in Blaricum en omstreken.

vos-uitvaart-medewerkers-lammert

Lammert
“de koster” Vos

Koster van de R.K. St. Vituskerk en uitvaartondernemer

Een bekend gezicht in het dorp als koster en uitvaartverzorger. Zowel koninklijk als pauselijk onderscheiden voor zijn bewezen diensten.

vos-uitvaart-medewerkers-jacob

Jacob
Vos

Aanspreker, koster,
doodgraver

Was nachtwacht van Blaricum, later ook koster van de St. Vituskerk, aanspreker en doodgraver. De eerste in de familie die uitvaarten verzorgde.