• Subscribe

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht

   Maak de rekensom

  • Login

  Wie zijn wij?

  Een klein familiebedrijf met jarenlange ervaring.

  Ik kom uit een familie waar het verzorgen van uitvaarten als een rode draad door onze familiegeschiedenis loopt. We zijn ermee opgegroeid en onze jarenlange ervaring maakt dat wij over ruime kennis en een groot netwerk beschikken waarmee wij u kunnen helpen om tot een kenmerkende én goed verzorgde uitvaart te komen.

  .

  Wij zijn een klein bedrijf met sterke samenwerkingsverbanden in de regio.

  Onze kleinschaligheid maakt dat u één vast aanspreekpunt heeft voor alle aspecten van de uitvaart en de periode daarna. Samen met u geef ik vorm aan de uitvaart zoals u die wenst en ik draag zorg voor alle zaken die komen kijken bij de organisatie van de uitvaart en de periode daarna zoals wij dat gezamenlijk afspreken.

  In de loop der de jaren heb ik goede mensen om mij heen mogen verzamelen met wie ik nauw samenwerk en die vanuit een zelfde benadering uitvaarten begeleiden.Deze zeer ervaren uitvaartbegeleidsters werken voor mij als ik niet beschikbaar ben of als het druk is. Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat elke familie de volledige aandacht krijgt en wij met zorg de uitvaart kunnen regelen.

  Valance Vos
  Dochter van Henny Vos.

  Zij is begrafenisondernemer en fervent wereldreiziger. Met aandacht en liefdevol organiseren van uitvaarten is waar zij voor staat.
  Voorheen was zij ook IT projectleider en consultant.

  Marinta Rutten
  freelance Uitvaart- en Ritueelbegeleider

  Als uitvaartbegeleider en ritueelbegeleider begeleidt zij families die met een verlies te maken hebben met persoonlijke zorg, aandacht en creativiteit.

  Je kunt niet voorkomen dat vogels van verdriet overvliegen, maar wel dat ze nesten bouwen in je haar. ~Chinees gezegde~

  Henny “de koster” Vos
  Zoon van Lammert Vos

  Hij is gewezen koster van de R.K. St. Vituskerk en uitvaartondernemer. Daarnaast zeer betrokken bij verschillende activiteiten in Blaricum en omstreken.

  Per juli 2018 met pensioen gegaan.

  Lammert “de koster” Vos
  Zoon van Jacob Vos

  Hij was koster van de R.K. St. Vituskerk te Blaricum en uitvaartondernemer. Zowel koninklijk als pauselijk onderscheiden voor zijn bewezen diensten.

  Jacob Vos
  Aanspreker, koster, doodgraver

  Was nachtwacht van Blaricum, later werd hij ook nog koster van de R.K. St. Vituskerk, aanspreker en doodgraver. De eerste in de familie die zich met uitvaarten bezig hield.

  Geschiedenis

  Een historisch overzicht.